21 June 2008

Sulam Logo PAS

Sulaman Logo Parti Islam Semalaysia (PAS). Disulam khas untuk member aku. Katanya nak pakai bila ada ceramah Pakatan Rakyat.

5 comments:

John said...

tuan nak tanya sikit
hantar sulam tu kene bawak baju sendiri @ baju ada di jual sekali

sulam bendera pas berapa harga..

t.q.

rush said...

to mr john,
kalau nak buat sulam digalakkan bawak baju sendiri sbb kami tak jual baju. atau pi beli kat kedai bundle...
harga sulam bendera PAS rm4.

Ayu Zuraida said...

kalau nak beli logo tu boleh ke?hihihi..berapa hrga?

rush said...

to ayu...
Harga block rm15 shj.
apa2 hal email sy terus sbb sy jarang jenguk2 komen dlm blog ni.

Anonymous said...

Tadi dah type tapi macam hilang tulisan tu.
Nak tanya ada tak logo pas yang jawi tulis kat belakang dan bendera parti utk tulis kat depan.